Packad!

Idag har Trixa fått bära för att få ur sig lite energi! Promenaderna räcker inte riktigt till för att dränera energin! Fyllde två halvlitersflaskor med vatten och la i väskan! Nu ligger hon utslagen på golvet, tänk så lite det behövs när det är nått nytt;)


En vända till Gävle bhk!

Idag har vi varit ner på klubben och tränat. Skönt att ha tinat upp efter en kall vinter. Nu drar allt igång på allvar. Tränade lite linförighet, gjorde nått ställande och framför allt tränade vi platsliggning när vi hade en del hundar på plats. Trixa fick först ligga en platsliggning med störning. En människa gick runt hundarna. Sen fick hon ligga en till platsliggning utan störning. Hon är klockren i platsliggningen.

Hofors Lk1 20/4

För att vara första tävlingen och inte ha tränat alls på klubben efter oktober tyckte jag att det gick riktigt bra. Lite mer tävlingsvana för oss båda så har vi vårt första pris.

Platsliggande 10
Tandvisning 8
Linförighet 7
Läggande 9,5
Inkallande 7.5
Ställande 0
Apportering 5
Hopp över hinder 8,5
Helhetsintryck 7

total poäng: 139
3:e pris

Utställning Angus inofficiell 6/4

Maskulin hane. Mycket fint huvud. Bra bredd i front, dock allt för fransyska framben. Bra bredd och längd i bröstkorgen. Fin överlinje, rör sig trevligt från sidan och bakifrån. Välvisad

HP

Dommare: Joel Lantz


Nervös!

Veckan kommer att bestå av hundträning! Trixa ska starta i lydnad på lördag och än så länge vägrar hon ta apporten! Hoppas jag hinner få henne att tycka om den! Alla andra moment tycker jag sitter rätt så bra! Det är mattes nervositet som ska bort bara! Vi måste starta för att veta vad vi ska träna mer på!

Angus utställningsresultat ska jag försöka lägga ut under kvällen om jag hinner!


RSS 2.0