Uppdateringar kommer under helgen!

I helgen kommer jag att uppdatera bloggen om hur det går för hundarna i Högbo! Matte börjar bli spänd av förväntan. Ikväll ska jag se till att bada Trixen så att jag slipper det imorgon. Angus är i Borlänge för tillfället då han och min mamma går på valpkurs ihop. Så med andra ord åker Angusen i badet imorgon när jag anländer till Borlänge!

Mycket som händer

Just nu är det lite mycket som händer i mitt liv, utbildningar genom GBK osv.. därför får ni ha lite överseende med att uppdateringen är sisådär!

Kan meddela att jag och Trixa satsar på att bli startklara i LP1 tills den 23 sep. Det ända som saknas är linförigheten och läggande under gång. Det bör vi ju klara på en och en halv månad. Hon vet mycket väl vad fot betyder, det är bara det att hon tappar koncentrationen om hon tycker att det blir tråkigt.

Den 31aug-2sep kommer jag och båda hundarna befinna oss i Högbo. Ska bli spännande att ställa Angus för första gången. Hmm undra ja om jag kanske ska ta och ringträna honom lite. Bättre sent än aldrig eller vad är det man säger. Tur att jag har Lina till granne, då får vi ju lite störning i form av Loppa!

RSS 2.0