Högbo 7/9-14

Var iväg och ställde Angus i söndags! Hade svårt att hitta traven på honom men trots det fick han jättefin kritik 

Mask. Samlad hane, bra linjer, bra skalle och öron, välplacerade ögon, kunde ha lite bättre bredd i nospartiet och lite öppnare näsborrar, bra hals och skuldror, kort rak över arm, välformad bröstkorg, bra bredd i korset, tillräckligt musklat bakställ, bra tassar bak platta tassar fram, har svårt att hitta balansen i trav och rör sig kort och lite kraftlöst bak, ljudlig andning men inte särskilt ansträngd andning, mycket trevligt temperament! 

Han slutade på ett verry good! Finaste killen! Får lägga lite tid på att hitta traven på honom och få honom att ställa upp sig lite finare, och stå längre stunder! 







Appellspår Borlänge!

Idag har jag och Trixa tävlat i bruks för första gången! Appellspår! 

Efter ett rätt misslyckat spår med enbart 5,5 poäng var jag beredd att åka hem för vi skulle ändå inte nå ett uppflytt men efter lite övertalning av domarna bestämde jag mig för att åka med tillbaka till klubben i alla fall! Där fick jag dock reda på att budföringen också ingår i specialmomenten så det var inte alls kört att nå ett uppflytt! 

Med facit i hand är jag glad att jag stannade och fullföljde tävlingen! Trixa vann nämligen sin klass och tog ett uppflytt med hela 245,5 poäng!! Wiiiiehooo! Jag har helt klart en fantastisk hund <3 



RSS 2.0