Första cykelturen!

Nyss hemkommen från premiärturen med cykeln och Trixa. Hon skötte sig över förväntan, men satan vilken lat tjej jag har. Hon har missuppfattat vad som är typsikt för Aussies. Jag fick släpa henne i början men efter ett tag kom hon igång och joggade på. Ja släpa och släpa, kopplet var slagt men hon sprang bakom cykeln. Angus har mått bra hela dagen så det var nog bara en tillfällighet att han skrek på det viset.

Angus hjärtat!

Igår när vi for till Borlänge började Angus skrika hysteriskt i bilen. Jag blev livrädd, slog på varningsblinkersen och tvärnitade på motorvägen, kastade mig ur bilen och lyfte ur honom ur bagageluckan. Då upptäcker jag att hans pung och snobb är alldeles stenhård och blålila. Jag kastar mig i panik på telefonen och ringer faludjursjukhus, dom tyckte att jag skulle åka in med honom. Så medans vi var på väg mot dalarna fick han ligga i fram på sätet bredvid mig och efter två mil var han helt återställd. Jag ringde upp sjukhuset igen och då tyckte dom att jag skulle avvakta. Nu har han fått hålla sig pigg och normal sen igår vid klockan 17. Så jag vettetusan vad det var som hände. Förhoppningsvis får han hålla sig frisk numera.

Angus har rest bort

Angus åkte på semester idag med min mamma. Till helgen har jag lite mycket att göra på bk och då blir lillen ensam så länge så jag tyckte att det var bättre för honom att få vara med mamma min ett tag! Han kommer ju hem igen på söndag! Trixa har fått sig en riktig långpromenad idag så nu ligger hon utslagen och sover. Trixa fick vara kvar hemma eftersom hon är med på bk. Angus brukar också vara med men det blir jobbigt att ha två hundar när det är hjälpdags under tävlingarna. Jag saknar den lilla clownen nå kompiöst men det är ju för hans skull!

Uppdatering!

Älsklingarna växer och frodas. Angus kan numera klassas som rumsren och Trixa är på god väg med fotgången. Med andra ord rullar vardagen på som vanligt för oss. Jag ska bli bättre på att skriva här. Kanske ska tillägga att jag bara har telefonen att blogga via i och med att jag inte har något internet hemma. 

RSS 2.0